viernes, 27 de enero de 2017

Treball de model

Postua de model projectat.
Format 50 x 70 cm
Tècnica: carbonet. 
En aquesta activitat que hem realitzat en el segon trimestre, hem tractat l'estructura i la proporció del cos i l'anatomia humana.

Per arribar a aquest resultat, primerament vam començar a treballar en un format més petit i personal com és la llibreta d'artista copiant un nombre de postures pactades per començar a adquirir tècnica.

Un cop assolits uns quants requisits, mentre teníem una postura projectada a la pissarra ens dedicàvem a dibuixar-les resolent escorços i de més dificultats.
Tot seguit, un dia a la setmana venia un model a l'aula per així fer figura humana del natural. Teníem dos models (home i dona) que venien durant dues hores intercalant-se els dies.

Tot i vindre els models dues hores a l'aula, nosaltres practicàvem postures de 45 minuts i així poder tindre més repertori.

Posturade model en viu.
Format 50 x 70 cm
Tècnica carbonet 
Dins del nostre repertori trobem contra postos i figures assegudes tant masculines com femenines.

Personalment ha sigut una experiència molt reveladora, ja que he descobert el meu nivell de dibuix real resolent les meves dificultats i coneixent la meva expressivitat que desconeixia.

Amb la fotografia de postura de model en viu he quedat força satisfeta, ja que no havia treballat figura humana tant en profunditat mai.

 Les imatges estan fetes amb el mòbil i tractades amb VSCO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario